Lidl România deschide un magazin în Roman

Lidl România inaugurează un magazin în orașul Roman, județul Neamț, pe data de 11 aprilie. Acesta este situat pe strada Mihai Viteazu, Nr. 11.

Noul magazin Lidl din Roman are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea dispune de 125 locuri de parcare. Orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:00 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00.

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere clienților săi o experiență de cumpărături cât mai bună. Astfel, noul magazin Lidl din Roman, situat pe Strada Mihai Viteazu, Nr. 11, înlocuiește o unitate situată la aceeași adresă, care a fost închisă pe data de 27 iunie 2021, deoarece nu mai corespundea standardelor companiei în ceea ce privește sustenabilitatea și experiența pentru clienți.

Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Roman dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați:

www.lidl.ro

www.corporate.lidl.ro

www.surprize.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Instagram @LidlRomania

Youtube Lidl Romania

LinkedIn@LidlRomania

Twitter Lidl Romania

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate