LIFT funcțional la Ambulatoriul integrat al Spitalului Orășenesc din Târgu-Neamț

O nouă investiție a fost finalizată cu succes la Spitalul Orășenesc Sf. Dimitrie din Târgu-Neamț. Este vorba despre montarea unui lift exterior în cadrul Ambulatoriului integrat al unității spitalicești.

Fondurile necesare (circa 300.000 lei cu TVA inclus, folosiți pentru proiectare, achiziționare si montare lift) au fost alocate de Consiliul Județean Neamț, în urma solicitării venite din partea Primăriei orașului Târgu- Neamț.

Liftul exterior de la Ambulatoriul de specialitate al Spitalului- o investiție utilă și necesară, care vine în sprijinul pacienților.

Vă anunț că ascensorul este funcțional, astăzi (28 noiembrie- n.red.) fiind recepționate lucrările efectuate.

Mulțumiri dl. președinte Ionel Arsene și consilierilor județeni, care au alocat banii necesari în urma solicitării venite din partea primăriei.

Continuăm investițiile la unitatea spitalicească din Târgu-Neamț, în funcție de solicitările primite de la conducerea spitalului, transmite Daniel Harpa- primarul orașului Târgu-Neamț.

Liftul a fost amplasat la ușa de la intrarea dinspre parcarea de pe strada Mărășești. C u siguranță, va fi de real folos, mai ales pentru pacienții imobilizați sau greu deplasabili la cabinetele de specialitate aflate la etajele superioare.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate