Liga 2 – Ceahlăul a dominat spectaculos CSM Reșița pe stadionul din Piatra-Neamț. Scor final: 4-0 (FOTO/VIDEO)

Fotbalul, mai mult decât orice alt sport, are puterea de a aduna oamenii într-un singur loc pentru a împărtăși pasiunea pentru joc și pentru echipa lor favorită. Această putere a fost resimțită în mod intens pe stadionul din Piatra-Neamț în această zi memorabilă de 13 august, când CSM Ceahlăul a adus bucurie suporterilor prin prestația sa impresionantă în meciul împotriva echipei CSM Reșița din Liga 2. După pierderea suferită în meciul cu Corvinul Hunedoara duminica trecută (2-1), Ceahlăul s-a redresat spectaculos.

Încă din prima repriză a jocului, echipa CSM Ceahlăul a demonstrat că este pregătită să ofere un spectacol de calitate pe teren. În minutul 20, stadionul a explodat în aplauze și strigăte de bucurie când jucătorul Pedro Albino a înscris primul gol al meciului. Acest moment a fost nu doar un gol, ci o declarație de intenție din partea echipei de a domina terenul și de a încânta suporterii săi fideli.

Fundașul dreapta de 24 de ani, Pedro Albino a plecat de la Leiria, din liga a doua portugheză, pentru a evolua la CSM Ceahlăul, tot în Liga 2. A evoluat pentru Uniao de Leiria în nouă meciuri în 2023, după ce în toamna anului 2022 a evoluat în zece meciuri pentru Farense U23, în prima ligă portugheză.

Merită revăzut golul lui Pedro Albino:

Bucuria suporterilor a crescut și mai mult în minutul 26, când Marius Savu a reușit să își înscrie numele pe lista marcatorilor, aducând echipa Ceahlăul la un avantaj de două goluri în prima repriză.

Marius Savu este născut la data de 28 septembrie 2003 la Brașov, acolo unde a început și cariera de fotbalist. Evoluează pe post de mijlocaș dreapta. În scurta sa activitate a fost la Unirea Slobozia și Oțelul Galați, iar în ultimul sezon a fost la Gloria Bistrița (Liga 3). Va juca sub formă de împrumut până la vară, el aparținând de CS Colțea Brașov.

A doua repriză a început și ea spectaculos. Ceahlăul a înscris al treilea gol, în minutul 60, prin Mihai Neicuțescu.

Mihai Neicuțescu este un fost junior la Dinamo București. Și pentru echipa mare a clubului din capitală a evoluat atacantul, dar cele mai multe meciuri le are jucate pentru Chindia Târgoviște atât în Liga 1, cât și-n Liga 2. În anul 2022, jucătorul a evoluat din eșalonul secund la Gloria Buzău bifând 12 meciuri dintre care nouă în campionat și trei în Cupa României, competiție în care a reușit un gol.

Tribunele au explodat de bucurie după al patrulea gol înscris de Patrick Petre, în minutul 76.

Originar din București, mijlocașul Patrick Petre a făcut junioratul la Dinamo, club pentru care a jucat și-n Liga 1.

A mai îmbrăcat apoi tricourile echipelor Sepsi Sfântu Gheorghe, Politehnica Iași, Farul Constanța, Dacia Unirea Brăila și CS Minaur Baia Mare. De asemenea, Patrick Petre are și meciuri pentru naționalele U17 și U19 ale României.

O echipă de succes nu este doar rezultatul individual al jucătorilor talentați, ci și al unei coordonări și colaborări eficiente. Echipa CSM Ceahlăul a demonstrat pe teren că munca în echipă, antrenamentele intense și determinarea pot duce la realizări remarcabile. Nelipsită e și implicarea antrenorului, staff-ului tehnic, conducerii clubului și sponsorilor.

Dar bucuria suporterilor a fost cu adevărat sufletul acestei zile. Fiecare gol înscris a fost sărbătorit nu doar de jucători, ci și de oamenii din tribune, care au demonstrat că sunt mai mult decât simpli spectatori. Ei sunt forța care alimentează pasiunea echipei, care creează acea atmosferă unică și neînlocuibilă de pe stadion.

Încheierea meciului nu a adus doar o victorie triumfătoare pentru CSM Ceahlăul, ci și un moment de comuniune între jucători și suporteri. CSM Ceahlăul nu doar că a adus victoria pe teren, ci a transmis un mesaj clar: fotbalul este mai mult decât un simplu sport, este o formă de expresie culturală și socială care unește oameni în jurul unei pasiuni comune.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate