Liga 2, etapa 12: Slatina, învinsă de Ceahlăul la Piatra-Neamț prin „dubla” lui Llullaku și golurile lui Neicuțescu și Cortelezzi

FOTO: Cititor / CSM Ceahlăul Piatra Neamț

Astăzi, 4 noiembrie, începând cu ora 11.00, pe stadionul din Piatra-Neamț s-a disputat meciul din etapa 12 a Ligii 2 dintre CSM Ceahlăul și CSM Slatina.

După o serie de etape în care Ceahlăul a pierdut puncte și a căzut în clasament, astăzi a fost o zi extrem de reușită pentru galben-negri.

Meciul a început foarte bine pentru echipa pietreana prin golul marcat în prima repriză, minutul 37, de Azdren Llullaku.

A doua repriză a început spectaculos, Ceahlăul marcând din nou, prin Mihai Neicuțescu, în minutul 50.

În minutul 62 s-a dat penalty. Llullaku a executat lovitura de la 11 metri. Mingea a fost respinsă de portarul de la Slatina în primă fază, după care tot Llullaku merge spre poartă și face o „dublă”.

În minutul 85, Sergio Cortelezzi înscrie al patrulea gol pentru Ceahlăul, spre bucuria suporterilor.

Scor final 4-0, sub Pietricica, pentru galben-negri. O prestație foarte bună a echipei antrenate de Cristian Pustai. Hai, Ceahlăul!

Înaintea startului etapei a 12-a a Ligii 2, Ceahlăul ocupa locul 13, cu 15 puncte, la egalitate cu Steaua și CFC Argeș, situate mai bine datorită golaverajului.

Declarațiile lui Cristian Pustai și Stejărel Vișinar înainte de Ceahlăul – CSM Slatina:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate