Liliana Pîntea – Premiul Mentor pentru excelență în educație – 2022

Fundația ”Pentru Comunitate” și MOL România au scris, în aceste zile pline de emoție și bucurie, cea mai frumoasă pagină din istoria Bibliotecii Hangu și din experiența doamnei Liliana Pîntea ca bibliotecar!

Vă mulțumesc și mă înclin, cu aleasă recunoștință!

Premiul Mentor pentru excelență în educație – 2022 nu e doar pentru mine și pentru mica noastră bibliotecă, e pentru toți copiii din Hangu, de ieri și de azi, care au făcut din bibliotecă un tărâm al aripilor deschise, un portal spre o lume magică, pentru părinții lor, pentru toate cadrele didactice din Școala Hangu pentru care biblioteca e o altfel de sală de clasă, este, in extremis, un semn de recunoaștere pentru întreaga noastră comunitate.

Datorez acest premiu susținătorilor ce au avut mereu încredere în mine și în instituția pe care o reprezint! Fără resursele materiale de care avem atâta nevoie, nu aș fi reușit să dau viață visurilor mele și ale copiilor ce vin la bibliotecă!

Gândurile mele de recunoștință zboară spre MENTORII mei, de azi – domnul Constantin Bostan, Simona Rivera, Cătălina Iosub, Monica Levinger, Ana-Maria Ardeleanu, Silvia Băloi, Iolanda Lupescu, Roxana Bereșoaie, Ana Maria Roșca, Dumitrița Ungureanu – pentru că m-au motivat să devin cea mai bună variantă a mea – și de ieri – dascălii mei dragi, pe care îi asigur de toată prețuirea mea!

Mulțumesc Bibliotecii Județene ”G.T. Kirileanu” – Neamț, pentru sprijin și pentru toate oportunitățile oferite!

Mulțumesc, Letiția Asavei, pentru nominalizare!!! E de prisos să îți spun că mereu vei avea un loc special în inima mea!

Mulțumesc Bunului Dumnezeu pentru această nemărginită bucurie!

Liliana Pîntea

Felicitări și din partea noastră! un om frumos la suflet și chip, un om inteligent care împărtășește din cunoștințele sale și celor mici!

sursa: Biblioteca Hangu

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate