Locuitorii comunei GRUMĂZEȘTI, informați despre colectarea SEPARATĂ a deșeurilor

  • Rossal continuă Campania „ARATĂ CĂ-ȚI PASĂ!” în zona 3 Târgu-Neamț.

Miercuri, 17 august, s-a desfășurat o acțiune de informare și conștientizare privind colectarea separată a deșeurilor pe raza comunei Grumăzești.

O echipă formată din angajații Rossal și cei ai Primăriei Grumăzești a mers din poartă în poartă pentru a informa cetățenii cu privire la modul corect de colectare separată a deșeurilor.

La plecare, reprezentanții Rossal le-au lăsat câte un fluturaș cu informații folositoare privind colectarea separată.

De asemenea, le-am înmânat și câte un grafic cu precizarea zilelor de ridicare a deșeurilor colectate separat, valabil din luna septembrie”, ne-a precizat Mihail Florea, responsabil Rossal zona 3 Târgu-Neamț.

Potrivit primarului Constantin Matasă, campania „Arată că-ți pasă!” demarată de Rossal era necesară și ar putea contribui la atingerea parametrilor impuși de către Uniunea Europeană în ceea ce privește colectarea separată a deșeurilor reciclabile.

„În momentul de față, încă mai avem de lucrat pentru colectarea separată a deșeurilor. Oamenii din Grumăzești sunt receptivi, foarte puțini sunt care înțeleg mai greu.

Ca primar, apreciez faptul că Rossal a inițiat această campanie de conștientizare. Este o măsură foarte bună, benefică (…)„, ne-a declarat Constantin Matasă, primarul comunei Grumăzești.

Pe raza comunei Grumăzești, începând cu luna septembrie, GRAFICUL DE RIDICARE A DEȘEURILOR RECICLABILE se modifică după următorul program:

DEȘEURILE RECICLABILE (PETURI, FOLIE, CARTON, HÂRTIE, DOZE) se vor ridica SEPARAT, DE LA POARTĂ, astfel:

  • VINERI, 2 SEPTEMBRIE
  • VINERI, 7 OCTOMBRIE
  • VINERI, 4 NOIEMBRIE
  • VINERI, 2 DECEMBRIE

DEȘEURILE DIN STICLĂ (STICLE, BORCANE ȘI DAMIGENE CURATE) se vor ridica DIN POARTĂ în ultima zi de VINERI a fiecărei luni, astfel:

  • VINERI, 30 SEPTEMBRIE
  • VINERI, 28 OCTOMBRIE
  • VINERI, 25 NOIEMBRIE
  • VINERI, 30 DECEMBRIE

Foarte important DE REȚINUT: Deșeurile reciclabile trebuie să fie curate și necontaminate. În caz contrar nu vor fi ridicate.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate