Locurile de parcare din Piatra-Neamț au ajuns să coste și peste 1.000 lei

Din cauza haosului creat de Primăria Piatra-Neamț care a desființat sute de locuri de parcare, într-un oraș deja deficitar la acest capitol, dar nu au făcut altele în loc, s-a ajuns ca unii pietreni cu dare de mână să plătească și peste 1.000 lei pe an pentru un loc de parcare.

Mai clar, fiecare loc de parcare poate fi licitat și obținut de locatarul care stă în zonă și plătește mai mult decât vecinul sau care nu o duce foarte bine. Deja au început licitațiile și ele continuă. S-au dat locuri de parcare la 300, 400 lei dar și la peste 1.000 lei.

Toată această acțiune a primăriei care a redus numărul de locuri de parcare se pare că va aduce banii frumoși la bugetul primăriei, bani din care primăria teoretic va face noi locuri de parcare, dar practic rămâne de văzut.

Dincolo de faptul că cei care nu au bani sunt defavorizați acum la obținerea unui loc de parcare în Piatra-Neamț această criză va duce și la crearea de situații tensionate între vecini care până acum nu aveau nimic de împărțit.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate