Lotul de performanță Bassai-Dai – de 14 ori pe podium la Cupa Vladimirescu

Sâmbătă, 2 martie, lotul de performanță al clubului de karate Bassai-Dai, antrenat de sensei Mihail Popa, a participat la Arad la Cupa Vladimirescu, competiție organizată sub egida Federației Române de Karate WUKF.

Bassai-Dai s-a numărat printre cele 23 de cluburi participante care au reunit 270 de sportivi juniori. Micii karateka din lotul de performanță Bassai-Dai au urcat pe podiumul de premiere de nu mai puțin de 14 ori, atât la probele de kata, kihon și kumite individual, cât și la kumite echipe, obținând următoarele rezultate:

• Georgiana Furtună 🥇kata 🥇kumite individual

• Gabriel Ciubotaru 🥇kumite individual

• Sophia Berbeneciuc 🥇kata 🥉kihon 🥉kumite echipe

• Karyna Mareș 🥈kata 🥈kihon 🥉kumite individual 🥉kumite echipe

• Șerban Șchiopu 🥈kata 🥈kihon 🥉kumite individual • Bendisa Ștefan (debut competițional)🥉kihon 🥉kumite echipe

• Isabella Dahon (debut competițional)🥉kumite individual

„Este prima noastră competiție din acest an și iată că am început în cel mai frumos mod posibil! Sunt foarte mândru de sportivii mei! Au muncit mult peste iarna, am făcut antrenamente intensive și acum ne întoarcem de la Arad cu rezultate frumoase. E un început excelent pentru anul acesta competițional, care se anunță încărcat de evenimente. Competițiile interne sunt foarte importante pentru punctajele necesare calificării la Campionatul European din Polonia din toamnă. Felicităm organizatorii Cupei Vladimirescu, în special Lavinia Moraru, cu sprijinul primarului comunei Vladimirescu, pentru o desfășurare impecabilă a competiției.

Mulțumim din nou părinților pentru încrederea acordată clubului nostru!”, ne-a declarat sensei Mihail Popa.

Și, pentru că performanța merită sărbătorită, în drum spre casă sportivii Bassai-Dai s-au relaxat câteva ore la Aqualand Deva.

Succes în anul competițional 2024!

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate