Lucian Manole, ales președintele tineretului social-democrat din Neamț

Joi, 20 octombrie, într-o locație din zona Târgu-Neamț, peste 100 de tineri social-democrați din județ s-au reunit pentru a alege noua conducere a TSD Neamț.

La conferința de alegeri au participat și Daniel Harpa- președinte interimar al PSD Neamț, Florin Gavril- consilier de stat în aparatul de lucru al vicepremierului Sorin Grindeanu și presedinte TSD Botoșani, deputatul Oana Bulai – președinte PSD Roman, Florentina Moise – președinte PSD Piatra Neamț, Neculai Puscașu – președinte OPSD Neamț, secretarul de stat Bogdan Dumea, consilierul parlamentar Tibi Manole, consilieri județeni și numeroși primari de comune nemțene.

Cu unanimitate de voturi, Lucian Manole a fost ales președintele organizației TSD Neamț.

Are 26 de ani, a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică din Brasov și a urmat mai apoi studii de master la SNSPA, Antreprenoriat și Management Strategic. Lucian Manole este și consilier local, la Târgu-Neamț.

„Vă mulțumesc pentru votul acordat, dar să știți că de fapt v-ați votat pe voi toți. Pentru că scopul meu e să fim o echipă. O mare familie, cu tineri implicați, care să pună umărul și la treabă, și la distracție. Pentru că vom avea parte de ambele în perioada următoare!

Eu, personal, îmi doresc să trăiesc într-o societate în care se vorbește mai puțin și se mai acționează mai mult. Poate că mi-e mai ușor să acționez decât să vorbesc.

Am convingerea că împreună putem face lucrurile să meargă mai bine, putem oferi tinerilor din județ noi oportunități de devoltare. Mai ales că avem susținere necondiționată din partea conducerii PSD Neamț, dar și a conducerii TSD România (…)

Vă îndemn să veniți cu idei, cu propuneri, să îmi spuneți toate problemele cu care vă confruntați, ca să încercăm să le rezolvăm împreună (…)”, a spus Lucian Manole după alegerea lui în funcția de președinte al organizației de tineret.

De asemenea, a fost constituit și Biroul Executiv de conducere al TSD Neamț.

Vicepreședinții aleși prin vot sunt Alexandru Topor, Diana Mercaş, Alex Adumitresei, Vlad Radauceanu, Ionut Birliba, Ciprian Boros, Ștefăniță Coșofreț si Luca Tonea.

„M-am revăzut cu peste 100 de tineri social- democrați din județul nostru, cu toții plini de energie, idei și dorință de implicare. L-au ales pe Lucian Manole să îi reprezinte în calitate de președinte al TSD Neamț și sunt optimist că noua echipă de conducere va ridica organizația județeană la următorul nivel.

TSD Neamț, să fiți o echipă unită, determinată să transforme imposibilul în posibil și proiectele în fapte!

Eu am încredere în voi și vă susțin necondiționat!, a transmis Daniel Harpa, președinte interimar al PSD Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate