Lucrări de pregătire pentru montarea semafoarelor în intersecția de la Gâdinți

Pe DN 15D, la km 52, în localitatea Gâdinți se desfășoară lucrări de pregătire pentru montarea semafoarelor preluate din intersecția de la Căciulești – Girov.

În cursul săptămânii trecute, au avut loc lucrări de dezafectare a sistemului de semaforizare de la intersecția DN 15D cu DJ 156A, Girov, județul Neamț, în urma amenajării de tip girație.

În vederea semaforizării intersecției de la Gâdinți, DRDP Iași a încheiat un contract cu o companie specializată, care va asigura inclusiv mentenanța și garanția lucrărilor.

În condițiile în care din sistemul de semaforizare de la Girov vor putea fi refolosite doar corpurile de iluminat, în urma vizitelor în teren, a recomandărilor Poliției și ale DRDP Iași, constructorul a comandat deja stâlpi noi, autorizați MLPAT, cuzineți speciali și sisteme de prindere, alături de întregul sistem de cablaj. Totodată, se va achiziționa un nou sistem de comandă, precum și un sistem de semnalizare acustică de avertizare.

Lucrările fac parte din măsurile de îmbunătățire a siguranței circulației pe drumurile naționale din județul Neamț, inițiate la nivelul DRDP Iași.

În continuare, reînnoim apelul către conducătorii auto de a respecta cu strictețe semnalizarea verticală și orizontală existentă în intersecțiile la nivel. Circulați cu atenție!

a transmis DRDP Iași

FOTO: DRDP Iași

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate