Lucrările de la Școala Gimnazială Borlești se apropie de final

Lucrările de reabilitare și modernizare a Școlii Gimnaziale Borlești se apropie de final după o perioadă în care asupra acestui proiect au fost necesare o serie de îmbunătățiri pentru ca la finalizarea lucrărilor, beneficiarii acestuia, și anume elevii și cadrele didactice, să aibă parte de condiții optime și moderne pentru desfășurarea activității didactice.

Activitatea în aceste spații de învățământ va putea fi reluată din pacate cu intarziere din cauza faptului că la scrierea proiectului sumele necesare pentru dotările sălilor de clasă și a sălii de sport au fost bugetate eronat, iar pentru actualizarea sumelor a fost nevoie de o procedură de durată, care a cuprins actualizări de prețuri, căutarea unor oferte cât mai rentabile din punct de vedere calitate-preț și cautarea de parteneri care pot asigura toate condițiile pentru furnizarea acestor produse și servicii. Asadar in sedinta ordinara a Consiliului Local de maine 30.08.2023 se va supune spre aprobare devizul general actualizat cu toate sumele necesare, urmand ca imediat sa demaram procedurile de achizitie (licitatie publica) pentru echipamentele si dotarile necesare!

Cel mai important lucru este ca s-au gasit solutii din punct de vedere financiar pentru acoperirea tuturor costurilor necesare!

Țin să aduc mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în ducerea la bun sfârșit a acestui proiect, precum și copiilor și părinților care au dat dovadă de înțelegere și sper ca în cel mai scurt timp porțile școlii să se deschidă și să se bucure cu toții de noile spații create.”, a transmis Primarul Comunei Borlești, George Mutu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate