Luni se votează bugetul orașului Piatra-Neamț: Iată două amendamente la acesta

Mulți dintre dumneavoastră, atât persoane în vârstă, cât și tinere, au sugerat că ar trebui să avem în Piatra-Neamț un spațiu generos dedicat copiilor, un „Orășel al copiilor”. De asemenea, tot de la dumneavoastră am primit foarte multe semnale că nu vedeți ca municipiul Piatra-Neamț să se promoveze turistic cum o fac alte orașe din țară și ați criticat lipsa de promovare turistică reală care să atragă turiștii la noi.

Dezbaterea publică pe buget a fost o rușine administrativă și nu am putut face aceste propuneri ale dumneavoastră, așa că am apelat la consilierii locali PSD să facă aceste două amendamente la propunerea de buget pe 2024 pentru a se aloca bani pentru aceste două investiții.

Vom vedea în curând ce consilieri locali se vor opune alocării banilor pentru un orășel al copiilor sau pentru promovarea turistică și o să vă comunicăm ca să știți să-i mai votați încă o dată sau nu.

Mai jos redăm cele două amendamente și mulțumim celor care le vor introduce în dezbaterea pe buget.

Amendament 2: Promovarea turistică a municipiului Piatra-Neamț
Propunere de alocare bugetară: 500.000 lei
Descriere: Acest amendament vizează alocarea unui buget pentru intensificarea eforturilor de promovare a obiectivelor turistice și istorice din Piatra-Neamț. Scopul este de a atrage un număr mai mare de vizitatori și de a crește notorietatea patrimoniului cultural și natural al orașului.
Sursă de finanțare: Se va determina de către inițiatorul proiectului de buget, având ca variantă de finanțare bugetul local.

Aceste amendamente sunt formulate cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor municipiului Piatra-Neamț și de a valorifica potențialul turistic al orașului și sunt rezultatul discuțiilor cu cititorii publicației ziarpiatraneamt.ro.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate