MADE IN NEAMȚ: 10 ani de „Aroma – Autoservire”. Succesul unei afaceri de familie în Piatra-Neamț

Restaurantul cu autoservire „Aroma” din zona Gării – Piatra-Neamț împlinește 10 ani de activitate. Porțile afacerii de familie s-au deschis pentru prima dată pe 4 februarie 2013.

Afacerea a fost începută de Asavei Alexandru imediat după terminarea facultății, cu sprijinul părinților Asavei Cristina și Vasile, care au muncit în ultimii aproape 30 de ani în Olanda. Ideea de restaurant cu autoservire a plecat mai mult de la faptul ca părinții erau proprietarii spațiului comercial aflat vis-a-vis de Telegondola din zona gării, un loc unde lipsea un restaurant în care clienții să poată servi masa rapid, fiind în trecere sau mereu pe fugă.

Antreprenorii fac tot posibilul să contribuie la dezvoltarea comunității, colaborând cu mulți furnizori locali. La ora actuală, restaurantul asigură locuri de muncă pentru 23 de angajați, o parte dintre ei fiind alături de mica afacere încă de la început.

Perioada de pandemie nu a fost una ușor de depășit, existând momente în care „Aroma” a trebuit să își suspende activitatea sau să servească mâncarea doar la pachet. Și conflictul din Ucraina a contribuit la o serie de dificultăți în gestionarea afacerii, însă în ciuda tuturor obstacolelor restaurantul Aroma încearcă să mențină în continuare calitatea produselor și serviciilor la prețuri cât mai avantajoase.

O mână de oameni muncesc cu mâinile lor și susțin comunitatea locală. Sprijină oamenii care fac așa ceva în acest județ, cumpărând produsele lor înainte ca ei să dispară.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate