Mai mult ca oricând, e nevoie de speranță pentru o mamă și copilul ei. APEL UMANITAR URGENT pentru salvarea unei vieți

Chiar de Ziua Internaționale a Femeii, 8 Martie, anul acesta, făceam un apel umanitar pentru un caz cutremurător. Amănunte aici – click.

Roxana, o tânără mămică de doar 19 ani, cu un băiețel de 2 ani, se confruntă cu un cancer agresiv. După o lungă perioadă de tratamente în România, boala nu cedează. În martie anunțam faptul că sunt necesari aproximativ 60.000 de euro pentru ca Roxana să primească o șansă prețioasă la viață în Turcia. Este diagnosticată cu Limfom Hodgkin, iar curele de chimioterapie și protocoalele din România, din păcate, nu au reușit să o stabilizeze.

Starea sa de sănătate se agravează, are dureri, cancerul se extinde și, cel mai grav, spiritul începe să i se frângă, iar speranța ei începe să se risipească. După două luni de apeluri umanitare, nu s-au strâns nici 5% din cei 60.000 de euro necesari pentru ca Roxana să meargă în Turcia pentru tratamente noi și transplant de celule stem. E nevoie de implicarea tuturor celor care o pot ajuta.

Viața Roxanei și viitorul lui David, băiețelul ei în vârstă de 2 ani, depind, la propriu, de această sumă. În ciuda durerilor, a disperării, Roxana VREA SĂ TRĂIASCĂ. Pentru tinerețea ei, pentru copilul ei, pentru familia ei. Pentru că e nedrept ca din motive financiare o tânără să plece dintre noi atât de prematur, iar un copil să rămână fără mamă.

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț i-a preluat cazul și revine cu un nou apel către toți cei care pot, din puținul lor, să salveze o viață. Suma de 60.000 de euro poate părea descurajantă și aproape imposibil de strâns, însă au mai existat minuni, cazuri în care banii s-au putut aduna și cei bolnavi s-au putut vindeca. Speranța nu trebuie să moară niciodată, iar Roxana poate fi salvată. Pentru David TREBUIE să fie salvată.

Fiecare donație, indiferent de dimensiunea sa, contează și poate face o diferență imensă în viața Roxanei. Vă rugăm să donați cu inima deschisă și să împărtășiți această poveste cu prietenii, familia și colegii. Fiecare gest de implicare poate aduce o altă rază de speranță în viața Roxanei și a celui mic. Orice sumă, fie ea mare sau mică, face o diferență și poate împlini obiectivul de a strânge suma de 60.000 euro (pentru analize, spitalizare, chimioterapie și transplant de celule stem în Turcia).

Împreună suntem puternici și suntem capabili de minuni. Împreună îi putem reda Roxanei speranța de care are atât de multă nevoie pentru a se lupta cu acest cancer nemilos.

Dacă aceste rânduri nu v-au convins… urmăriți mai jos un material video care poate topi chiar și o inimă de gheață.

Luptăm pentru Roxana de aproape 1 an de zile. Protocolul din România nu a ajutat-o, iar starea ei se agravează! Singura șansă suntem noi, toți oamenii de bine, mână de la mână să o ajutăm să ajungă la tratament în Turcia! Acolo este ȘANSA EI LA VIAȚĂ! Trebuie să ne mobilizăm, căci timpul este din păcate în defavoarea noastră! Ajută-ne să o salvăm! Un pui are nevoie de mama lui!

a declarat Carmen Suciu, asistent social și coordonatorul cazurilor Asociației Născută Înger din Piatra-Neamț

Cei care doresc, o pot contacta pentru mai multe detalii pe Carmen Suciu, asistent social (Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț) la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Puteți dona în conturile de mai jos cu mențiunea „costuri tratament Turcia Muntean Roxana” (suma necesară 60.000 euro)

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate