Mai multe persoane s-au luat la bătaie cu tot ce au avut la îndemână, pe un drum din Neamț

La data de 17 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Politie Rurală Ion Creangă s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că pe un drum public, din localitatea Izvoru, a avut loc un conflict în care au fost implicate mai multe persoane.

În urma documentării activității infracționale a rezultat faptul că, la data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:40, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict izbucnit spontan, între mai multe persoane, din localitățile Izvoru, Ion Creangă și Giurgeni a avut loc o altercație, persoanele în cauză lovindu-se reciproc cu mai multe obiecte contondente, tulburând astfel liniștea și ordinea publică.

În urma investigațiilor desfășurate de polițiști, persoanele în cauză au fost identificate și depistate de polițiști, care le-au condus la sediul poliției pentru audieri.

Având în vedere pericolul social al faptelor, față de 6 persoane cu vârste cuprinse între 16 și 37 de ani, a fost dispusă  măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate