Mai scump decât la un hotel de lux. 4.950 lei a dat vicele de la USR pentru închirierea fiecărei căsuțe din lemn montate în parc de sărbători

Primăria sau, ca să fim corecți, Marius Irimia, viceprimarul USR, a dat câte 4.950 lei pentru închirierea fiecărei căsuțe din lemn montate în parc de sărbători. Nu vă mai spunem de restul cheltuielilor aberante, cu brad de 45.000 euro și luminițe de alte mii. Nu vă spunem nici de coincidența că firma care a adus decorațiile de sărbători din centru este aceeași firmă cu care viceprimarul USR a mai semnat și alte contracte ciudate, cum ar fi cel pentru locul de joacă de 100.000 euro din ștrand. Vă spunem doar de prețul de închiriere a unei amărâte de cașcarabete din lemn.

Pentru a nu greși și a nu-i supăra pe imaculații și corecții de la USR, am cerut o ofertă de închiriat căsuțe de la Carmen Saeculare. E vorba de căsuțele care au fost an de an la Târgul de Crăciun din Piatra-Neamț, dar care nu i-au mai plăcut viceprimarului USR, așa că a adus altele.

Prețurile pentru închiriat căsuțele din lemn care au fost la fiecare Crăciun în centru orașului sunt de 10 ori mai mici, după cum poate observa oricine cu ochiul liber. Drept e că prețul la care a închiriat primăria cuprinde și montat și demontat, dar cât să coste aceste operațiuni de ajunge prețul total de 10 ori mai mare?

Așteptăm cu mare interes răspunsul la această întrebare de la Curtea de Conturi care ar putea să îi întrebe pe cei de la primăria Piatra-Neamț și ce contraoferte au avut, căci din ce știm noi nici măcar nu au cerut o ofertă să vadă cât i-ar costa să închirieze căsuțele de la Carmen Saeculare. Probabil Carmen Saeculare e o instituție subordonată PSD, iar cei de la USR și PNL au orgolii politice mai mari decât interesul public.

I.R.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate