Mandate de executare a unor pedepse privative de libertate puse în aplicare de polițiști – un bărbat din Piatra-Neamț va avea timp să reflecteze asupra greșelii făcute…din spatele gratiilor

Mandate de executare a unor pedepse privative de libertate puse în aplicare de polițiști

La data de 27 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 49 de ani, din Icușești.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 27 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Neamț au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 32 de ani, din Piatra-Neamț.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Piatra-Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de un an și 3 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

***

La data de 27 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gârcina au pus în aplicare un mandat de arestare preventivă, emis pe numele unui tânăr, de 26 de ani, din Alexandru cel Bun, persoană față de care s-a dispus înlocuirea măsurii controlului judiciar cu arestul preventiv pentru o perioada de 30 de zile.

Polițiștii l-au introdus în Centrul de Reținere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean  Neamț, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate