Manevre de resuscitare fără răspuns noaptea trecută, în Neamț. Un bărbat și-a luat viața în subsolul blocului. Soția a fost cea care a sunat la 112

Potrivit ultimelor informații transmise de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, un echipaj medical a fost solicitat noaptea trecută, în jurul orei 21.26 în Roman. La fața locului cadrele medicale au găsit un bărbat în vârstă de 48 de ani în stop cardio-respirator după ce s-a spânzurat. Din nefericire, manevrele de resuscitare au rămas fără răspuns, bărbatul fiind declarat decedat.

ora 21.26: Roman, pacient sex masculin, 48 ani, diagnostic: fara raspuns la manevrele de resuscitare cardio-respiratorie, decedat prin spanzurare. Pacientul a ramas la locul solicitarii

SAJ Neamț

IPJ Neamț a transmis următorul comunicat oficial:

La data de 16 ianuarie a.c, în jurul orei 22:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de o femeie de 46 de ani, cu privire la faptul că soțul său este decedat.

Bărbatul în cauză, de 48 de ani, din Roman, a fost găsit decedat în subsolul blocului unde aceștia locuiau.

În urma examinării preliminare a suprafeței exterioare a corpului acesteia, nu au fost identificate urme vizibile de violență.

Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii, cu exactitate, a cauzei decesului.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis Sipns. Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Condoleanțe familiei!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate