Marți, 13, zi neagră pentru o familie din Neamț: bărbat găsit decedat în circumstanțe tragice – autoritățile investighează cazul

O tragedie cutremurătoare a avut loc în localitatea Ruginoasa din județul Roman, în seara zilei de 13 iunie 2023. La ora 20:48, serviciile de urgență au fost chemate la fața locului în urma unui apel alarmant. Pacientul, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost găsit decedat în circumstanțe tragice, confirmându-se diagnosticul de stop cardiac respirator în urma spânzurării.

Din surse neoficiale se pare că bărbatul în discuție ar fi fost găsit legat de un copac din grădina casei.

Potrivit informațiilor disponibile, pacientul nu a prezentat semne vitale în momentul sosirii echipei medicale la locul solicitării, iar în conformitate cu indicațiile de resuscitare cardiorespiratorie, nu s-au efectuat manevre de resuscitare. Autoritățile și serviciile medicale au luat măsurile necesare pentru a investiga cu atenție circumstanțele tragice care au condus la decesul pacientului.

În acest moment, identitatea pacientului și detalii suplimentare despre caz sunt protejate de confidențialitatea medicală și de investigația în curs.

Comunicat oficial transmis de IPJ Neamț:

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 20:50, polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați prin apel de urgență, de către o femeie de 51 de ani, din Ruginoasa, cu privire la faptul că în localitatea Ruginoasa, a fost găsit un bărbat spânzurat.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre un bărbat de 45 de ani, din Ruginoasa.

Bărbatul nu mai prezenta semne vitale, iar cadrele medicale au constatat decesul.

Corpul acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Condoleanțe familiei!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate