Mărturia poștașului din Roznov, surprins de camere: „Mi-am apărat geanta cu valori, plină cu bani” (VIDEO)

În această seară au apărut o serie de imagini surprinse de niște camere de supraveghere care arată cum un poștaș din Roznov lovește un cetățean. Agresiunea nu are o scuză și pentru aceasta există instituții ale statului care pot lua măsuri în consecință. Însă e bine de înțeles contextul în care s-au produs evenimentele și, în acest sens, avem mărturia poștașului implicat în nefericitul incident care, pe scurt, ne-a declarat că încerca să protejeze pensiile bătrânilor.

Poștașul a precizat că a fost abordat de un bărbat care îi tot cere pensia mătușii sale, cu handicap, și, pe lângă aceasta ar fi fost și înjurat. Bărbatul în cauză nu a prezentat o procură sau un document care să îi dea dreptul de a prelua pensia unei alte persoane, iar poștașul ar fi fost avertizat să nu îi dea acestuia banii deoarece pensia mătușii ar fi fost folosită pentru plata unor datorii la un magazin.

Poștașul ne-a declarat că regretă reacția pe care a avut-o însă o justifică prin faptul că a fost înjurat, presat să dea o pensie unei persoane care nu avea acest drept și care ar fi fost în stare de ebrietate și prin faptul că avea în geantă o sumă foarte mare de bani, iar rolul său este acela de a proteja banii pensionarilor, înainte de orice. De asemenea, acesta ar fi anunțat și poliția cu privire la faptul că un individ îi cere pensia unei alte persoane.

Poștașul este și consilier PNL, declarat persona non grata în partid, iar martori se pare că ar fi fost mai mulți membri PNL. Între timp, există informații că și victima ar fi depus o plângere. Organele de cercetare vor lămuri situația.

Pentru a vedea reacția și explicațiile poștașului vă invităm să urmăriți materialul video:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate