Mașină de peste 135.000 euro găsită în curtea unui infractor din Crăcăoani. Era căutat la nivel internațional, pentru…

Marți, 4 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au acționat pentru prevenirea și combaterea furturilor şi traficului cu autovehicule, precum și a depistării persoanelor urmărite.

Cu această ocazie polițiștii au identificat un bărbat de 35 de ani, din Crăcăoani, persoană care era urmărită la nivel internațional.

Pe numele acesteia, era emis de autoritățile judiciare din Germania un mandat european de arestare, pentru săvârșirea pe teritoriul Germaniei în perioada martie – mai a.c., a infracțiunilor de vătămare corporală, agresiune sexuală, amenințare și furt al unui autoturism de lux.

În urma investigațiilor desfășurate, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea confiscării, în curtea unui imobil din localitatea Crăcăoani, autoturismul în cauză, în valoare de aproximativ 136.000 de euro, înmatriculat în Germania.

sursa foto: IPJ Neamț

Bărbatul de 35 de ani a fost prezentat de polițiști procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Suceava.

Ieri, 5 octombrie, acesta a fost prezentat Curții de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului european de arestare.

În cauză se continuă cercetările sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate