Mașină răsturnată, repusă pe roți și introdusă într-o curte FĂRĂ acordul proprietarului/Două persoane rănite (NEAMȚ)

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în afara localității Bicaz-Chei.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în timp ce un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Bicaz, ar fi condus un autoturism pe DN 12C din direcția Bicaz-Chei spre Bicazu Ardelean, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând în coliziune cu gardurile a două imobile, după care s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

După producerea accidentului s-ar fi intervenit asupra locului faptei, autoturismul fiind repus pe roți și introdus în curtea unui imobil, fără acordul proprietarului imobilului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și unui alt pasager în vârstă de 18 ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia și violare de domiciliu, a transmis Inspector Ramona Ciofu-IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate