Măsuri de ordine publică la partida de fotbal dintre echipele Ceahlăul Piatra-Neamț și C.S.C. 1599 Șelimbăr

Reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică în municipiul Piatra Neamț, la partida de fotbal din cadrul Ligii a 2-a, etapa a 10-a,  dintre echipele A.C.S.M Ceahlăul Piatra Neamț și C.S.C. 1599 Șelimbăr.

Partida se va disputa astăzi, 20 octombrie a.c., pe Stadionul Ceahlău din municipiul Piatra Neamț, cu începere de la ora 18.00, iar publicul va avea acces pe stadion de la ora 17.00.

Jandarmii vor fi prezenți în zona imediată a arenei sportive, pe traseele de afluire și defluire a spectatorilor precum și în zonele de filtrare și control de la porțile de acces în stadion.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare, activitățile privind accesul, îndrumarea și supravegherea publicului în stadion, precum și paza vestiarelor se realizează de către agenții societății de pază și protecție contractată de organizator.

Conform prevederilor art. 14 din actul normativ menționat, anterior permiterii accesului în incinta arenei sportive, participanţii la acest eveniment vor fi supuşi unui control corporal preventiv, efectuat de către firma de securitate contractată de organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor.

Pentru bună desfăşurare a evenimentului sportiv, recomandăm suporterilor:

  • să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
  • să nu introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.
  • să nu afişeze inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
  • să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la arena sportivă.

Pe această cale, vă dorim vizionare plăcută și un weekend liniștit.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate