Material lemnos confiscat de Poliție, cu camion cu tot/In acte 2 mc, în realitate…de aproape 12 ori mai mult (NEAMȚ/IMAGINI)

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 04:35, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz, împreună cu polițiști din cadrul Poliției orașului Bicaz, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza de competență, au identificat pe raza localității Tarcău o autoutilitară condusă de un bărbat de 65 de ani, din Bicaz Chei, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate în aplicația SUMAL 2.0, au fost identificate avize pentru o cantitate de 2,02 mc material lemnos. Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportat, s-a procedat la inventarierea acestuia de către un specialist din cadrul Ocolului Silvic Vaduri, rezultând o cantitate de 23,28 mc cherestea tivită molid.

În cauză s-a dispus măsura confiscării cantității de 21,26 mc material lemnos, în valoare de peste 19.000 lei și a indisponibilizării autoutilitarei.

Polițiștii au întocmit dosar penal conform art. 68, alin. 2 din Legea nr. 46/2008.

Sursa/Imagini: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate