Material lemnos confiscat de Poliție în Neamț (FOTO)

La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au identificat pe raza localității Borca un ansamblu de vehicule condus de un bărbat de 32 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos fără ca avizul de însoțire al mărfii să fie înregistrat în aplicația specifică.

În urma verificărilor efectuate cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz a rezultat faptul că, conexiunea la datele mobile ar fi fost întreruptă pe timpul transportului, cantitatea de 28.35 m.c. material lemnos fiind transportată fără documentele de însoțire prevăzute de legislația specifică.

Polițiștii au procedat la indisponibilizarea cantității de material lemnos, care a fost predat Ocolului Silvic Borca, și a remorcii ansamblului auto, folosită la comiterea faptei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de transportul cu orice mijloc de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m.c., neînsoțit de documentele specifice de transport.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate