Material lemnos confiscat de polițiști, în Neamț

În noaptea de 26 mai a.c., în intervalul orar 02:00-06:00, polițiștii Biroului de Ordine Publică Roman au acționat pentru prevenirea delictelor silvice.

Astfel, în jurul orei 05:50, polițiștii au depistat pe strada Bogdan Dragoș, din municipiul Roman, o autoutilitară, condusă de un tânăr de 22 de ani, din Bicaz-Chei, care transporta aproximativ 7 m.c. material lemnos, cherestea, fără documente legale.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, fiind dispusă confiscarea materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Roman.

***

La  data de 26 mai a.c., în jurul orei 12:40, polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat în localitatea Piatra Șoimului, o autoutilitară care transporta aproximativ 2,5 m.c. de material lemnos, fără documente legale.

Conducătorul auto, din Piatra Șoimului, a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legislației silvice, fiind dispusă confiscare faptică a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Roznov.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate