Material lemnos confiscat de polițiștii nemțeni (FOTO)

La data de 21 martie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală  Bicaz, au oprit pentru control, pe Drumul Național 15, în localitatea Tarcău, un ansamblu de vehicule ce transporta material lemnos.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la legalitatea transportului de material lemnos polițiștii au procedat la verificarea documentelor însoțitoare și a tipului de material lemnos transportat și indisponibilizarea ansamblului de vehicule pentru verificări suplimentare.

La data de 22 martie a.c., împreună cu reprezentanți ai Ocolului Silvic Brateș s-a procedat la inventarierea masei lemnoase transportate, constatându-se o diferență de aproximativ 30 m.c. de material lemnos transportat în plus, față de documentele însoțitoare ale transportului de material lemnos.

Volumul de aproximativ 30 m.c. material lemnos a fost indisponibilizat de polițiști, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals informatic.

Facem precizarea că în cursul anului 2022, urmare a activităților specifice desfășurate,  polițiștii au confiscat aproximativ 1.800 m.c. material lemnos, iar în primele două luni ale anului 2023 a fost confiscată cantitatea de aproximativ 1.500 m.c. material lemnos.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate