Material lemnos transportat fără documente legale, în Neamț, confiscat de polițiști. Șoferii au fost amendați (FOTO)

La data de 29 octombrie a.c., în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au depistat în localitatea Oglinzi, o autoutilitară care transporta aproximativ 2,5 m.c. de material lemnos, specia brad, fără documente legale.

Conducătorul auto, în vârstă de 34 ani, din Răucești a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Târgu-Neamț.

***

La data de 3 noiembrie a.c., în jurul orei 14:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au depistat în localitatea Oglinzi, o autoutilitară care transporta aproximativ 3,4 m.c. de material lemnos, respectiv cherestea rășinoase, fără documente legale.

Conducătorul auto, în vârstă de 20 de ani, din județul Suceava, a fost sancționat contravențional, pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2020, cu amendă în valoare de 4.000 de lei, polițiștii aplicând și măsura complementară de confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Târgu-Neamț.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate