Meci echilibrat pentru Foresta – Ceahlăul în turul finalei pentru Liga 2. Pe 7 iunie, returul se joacă la Piatra-Neamț

Meciul Foresta Suceava – CSM Ceahlăul s-a încheiat cu scorul 0-0 în turul finalei pentru promovarea în Liga 2. A fost o partidă tensionată și echilibrată, în care ambele echipe și-au demonstrat calitățile și ambițiile. Chiar dacă nu s-au marcat goluri, am văzut o luptă aprigă pe teren, cu o defensivă solidă din partea ambelor echipe.

Acum, toate privirile sunt îndreptate către returul care se va juca pe 7 iunie la Piatra-Neamț, pe „stadionul inimilor noastre”. Această partidă devine un moment decisiv pentru echipa noastră, CSM Ceahlăul. Avem oportunitatea de a obține promovarea în Liga 2 și trebuie să fim pregătiți și determinați să luptăm pentru acest obiectiv. Meciul va fi transmis în direct și pe FRF.TV.

Miercuri, în ziua meciului, trebuie să fim cu toții alături de băieții noștri. Este momentul să ne arătăm susținerea și entuziasmul față de echipa noastră. Îmbrăcați în GALBEN și NEGRU, culorile tradiționale ale echipei, suporterii vor crea cu siguranță o atmosferă incredibilă în tribune și vor transmite jucătorilor că suntem alături de ei în această bătălie.

Miercuri trebuie să fie ziua cea mare, ziua promovării în Liga 2. Cu efort, determinare și susținerea noastră, suntem convinși că echipa noastră va face tot ce-i stă în putință pentru a obține victoria și promovarea mult dorită. Fiecare pas, fiecare moment de joc va conta, iar toți suporterii trebuie să fie acolo și să fie un factor important în această luptă.

Împreună, putem să fim motorul care îi va împinge pe băieți spre victorie și promovarea meritată în Liga 2. Haideți să facem ca ziua de miercuri să fie una memorabilă și sărbătorim alături de echipa noastră succesul pe care îl merită.

Hai, Ceahlăul!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate