Meciul Steaua-Ceahlăul a deschis etapa 11 din Liga 2. Victorie pentru gazde

Etapa a 11-a a Ligii a 2-a început astăzi, 26 octombrie, pe arena din Ghencea – București, acolo unde Steaua s-a confruntat cu Ceahlăul Piatra-Neamț.

Ceahlăul are un total de 15 puncte acumulate în primele zece etape și se situează pe locul 8 în clasament. Echipa antrenată de Cristian Pustai are 13 goluri marcate și 8 primite, iar înaintea acestui meci a anunțat că nu îi va avea la dispoziție pe Stefan Krell, Matei Moraru, Azdren Llullaku și Patrick Petre, fiind accidentați sau cu probleme medicale. Amănunte aici – click.

Jucătorii Ceahlăul aleși pentru meciul cu Steaua au fost: Wynney, Pedro Albino, Jalbă, Vișinar (cpt.), Tud. Oltean, Al. Fărăgău, Joao Jaquite, Onișa, Akwasi, Neicuțescu, Cortelezzi. Rezerve: Al. Barna, Forizs, Selmani, M. Savu, Copoț-Barb, Al. Anton, Petkov, Bacalu, Larrauri.

În prima repriză, gheața a fost spartă de Steaua care a înscris un gol prin Bogdan Chipirliu. Al doilea gol pentru Steaua a fost dat de Maftei, în minutul 45+2, al primei reprize.

A doua repriză a început bine pentru galben-negri, Neicuțescu reușind să marcheze pentru Ceahlăul în primele secunde (minutul 46).

În minutul 59, Maftei înscrie din nou pentru Steaua.

Scorul final 3-1 pentru gazdele din Ghencea. Ceahlăul vine acasă cu 0 puncte.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate