Medici turci, medici români și ONG-uri la Piatra-Neamț: O șansă unică pentru pacienți cu diagnostice grave

Tot mai mulți români descoperă anual, că suferă de cancer mamar și de afecțiuni post-covid, iar lipsa informării duce la întârzierea diagnosticării la timp. Oricât de puternică se dovedește a fi o femeie pe parcursul vieții sale, oricâte piedici ar fi trecut și oricâte bariere ar fi spulberat, există situații în care poate simți că pământul îi fuge de sub picioare. Când crede că lupta în care este nevoită să intre este atât de dură încât nu îi va putea face față, există soluții, există șanse. 

Pe 29 octombrie, la ora 11, în sala de conferințe a hotelului Central din Piatra-Neamț, este intrarea liberă la o întâlnire cu specialiști din sănatate, medici consacrați ai Spitalului Memorial din Istanbul:
domnul Prof. Dr. FATIH AYDOĞAN și domnul Prof. Dr. YUSUF EMRE UZUN.

Acest demers a fost posibil prin parteneriatul Asociației „Născută Înger” din Piatra-Neamț cu Asociația „Noi ne salvăm pe Noi” din București. Va avea loc o conferință pe teme medicale, dar și o întâlnire cu pacienții români care suferă de cancer la sân și de bolile dobândite post-covid.

La acest eveniment se vor alătura Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger Piatra-Neamț – asistent social, Gabriela Voinea, jurnalist și președintele Asociației „Noi ne salvăm pe Noi” București, doamna doctor Daniela Marcoci, director adjunct DSP Neamț, doamna doctor Simona Iorgu, medic primar, șef de secție Oncologie la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț, doamna profesor Florentina Moise, inspector școlar general din cadrul IȘJ Neamț.

Este și un apel pentru antreprenorii sau persoanele fizice care pot să susțină prin sponsorizări organizațiile non-profit să sprijine financiar pacienții oncologici care au șansa la tratamente revoluționare în Turcia.

„Venirea acestor somități în România este un sprijin benefic pentru bolnavi. O opinie avizată, un feedback medical corect bazat pe cele mai noi tehnici de tratament personalizat sunt primordiale pentru pacienții români diagnosticați și remisați, de foarte multe ori, de medicii turci”, a declarat Gabriela Voinea, Presedinte al Asociației „NOI ne salvăm pe NOI” și jurnalist TV.

„Având în vedere faptul că m-am confruntat cu atâtea cazuri oncologice și nu numai, că medicii turci ne-au sprijinit în misiuni îndeplinite și i-au remisat aproape pe toți cei trimiși la spitalul Memorial, îmi aduce o infinită bucurie venirea acestor somități medicale la noi, la Piatra-Neamț. Împreună reușim să aducem un plus în societatea nemțeană. Mulțumesc domnilor și doamnelor doctor, mulțumesc Gabriela, Florentina, mulțumesc tuturor celor cărora le pasă și sunt alături de oameni!”, a declarat Carmen Suciu – Asociația Născută Înger Piatra-Neamț.

Dezbaterile sunt adresate cetățenilor din Piatra-Neamț, urmate mai apoi de discuții și opinii medicale asupra dosarelor dvs. medicale (fără consultație), pentru diagnosticele de care suferiți.

Cei care doresc să beneficieze de părerea medicilor prezenți asupra problemelor medicale, deja depistate, vă rugăm să vă înscrieți la telefoanele: 0740655049 Gabriela Voinea, 0770405849 Carmen Suciu. Va exista un translator și o ocazie să întâlniți pacienți salvați și remisați de medicii turci.

Eveniment susținut de Spitalul Memorial – Istanbul, în parteneriat cu Asociația „Noi ne salvăm pe Noi„ și Asociația „Născută Înger”.

Parteneri Media: TVR 2, Roman TV, Ziar Piatra Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate