METEO: Cum va fi vremea până la data de 11 decembrie

ESTIMAREA EVOLUŢIEI VALORILOR TERMICE ŞI A PRECIPITAŢIILOR ÎN INTERVALUL 28 NOIEMBRIE – 11 DECEMBRIE 2022

MOLDOVA
În intervalul de anticipație, valorile termice diurne se vor menține ușor sub mediile multianuale, la o medie zilnică în general de 0…2 grade. Media regională a temperaturilor minime va oscila între -2 și 1 grad în prima săptămână și între -6 și -3 grade în a doua săptămână, cu cele mai reci nopți estimate în zilele de 7 și 8 decembrie.
Sunt așteptate intervale cu precipitații slabe cu caracter trecător și pe arii restrânse pe tot parcursul celor două săptămăni.

LA MUNTE

Intervalul va debuta cu valori termice diurne în medie de -2 grade și minime de -7 grade, apoi până spre finalul săptămânii se va încălzi ușor și treptat, astfel că la nivelul zonei se va atinge o medie a maximelor de 2 grade, iar a minimelor în jurul a -2 grade. În a doua săptămână sunt estimate maxime care vor prezenta o medie zilnică cuprinsă între – 2 și 0 grade și minime ce vor oscila între -7 și 4 grade, cele mai reci zile urmând a se înregistra în perioada 6 – 8 decembrie.
Probabilitatea de apariție a intervalelor cu precipitații se va menține ridicată în cea mai mare parte a intervalului de prognoză.

Sursa: ANM

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate