Micii ecologiști din școala generală Regina Maria impresionează prin arta lor angajată în protejarea mediului

În cadrul evenimentului „Săptămâna Verde”, școala generală Regina Maria a găzduit un atelier de pictură, în parteneriat cu Asociația Bicazul Nostru și Mai Mult Verde. În cadrul acestui atelier, micii ecologiști au creat desene minunate, pline de viziune, care încurajează la reflexie și acțiune în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător. Acești tineri artiști talentați merită să fie apreciați și să le fim mândri de angajamentul lor în protejarea planetei noastre.

În continuare, vă prezentăm o galerie de artă impresionantă realizată de elevii școlii Regina Maria. Aceste desene sunt expresii ale creativității și pasiunii lor pentru mediul înconjurător. Prin intermediul culorilor și formelor, acești mici artiști reușesc să transmită un mesaj puternic despre importanța protejării naturii și ne provoacă să reflectăm asupra modului în care ne raportăm la mediul înconjurător.

Nu putem trece cu vederea colaborarea minunată dintre școala generală Regina Maria și doamna director Iustina Andronic. Implicarea doamnei director și sprijinul acordat evenimentului „Săptămâna Verde” demonstrează că educația și preocuparea pentru mediu sunt valori importante în această instituție de învățământ. Într-o perioadă în care învățământul românesc întâmpină dificultăți, această colaborare este un exemplu de succes și arată că există soluții atunci când există implicare și determinare.

Micii ecologiști din școala generală Regina Maria au demonstrat prin arta lor angajată că sunt viitoarele generații care vor proteja cu responsabilitate și pasiune mediul înconjurător. Desenele lor impresionante și mesajele puternice reprezintă o chemare la acțiune pentru toți cei care le văd. Este important să susținem și să apreciem astfel de eforturi, pentru că educarea și conștientizarea sunt cheia pentru a proteja planeta și pentru a construi o societate sustenabilă pentru viitor.

sursa: Asociația Bicazul Nostru

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate