Micuțul Iulian din Dulcești e aproape de remisie la spitalul din Turcia. Un nou apel la solidaritate

În articolul Un băiețel din Neamț are nevoie de ajutor urgent pentru a fi tratat în Turcia. Fii și tu parte din maratonul faptelor bune! publicat pe 15 iunie am relatat apelul emoționant făcut de familie și Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț pentru a strânge suma necesară ca micuțul Iulian din Dulcești, diagnosticat cu o formă gravă de cancer, să poată beneficia de un tratament în Turcia.

Iulian-Alexandru e frumos ca un înger. Are doar cinci anișori și deja a cunoscut suferința cea mai grea: cancerul. Are o tumoră la creierul mic, iar în România nu i s-au dat șanse. 

Inițial s-a spus că va face un tratament de 10-15 zile la spitalul Memorial din Turcia, însă situația la fața locului a fost alta. Medicii speră să intre în remisie, motiv pentru care a început și procedura de radioterapie, care nu a fost luată în vedere inițial, dar este foarte importantă.

Costurile au crescut considerabil și mai e o datorie rămasă către spital, pe lângă cei 13.000 de euro deja virați, strânși din donațiile oamenilor buni. De asemenea, e nevoie și de bilete de avion pentru ca Iulian și mama sa să poată reveni acasă, în Neamț, dacă totul decurge bine până la sfârșitul acestei luni.

„Sperăm ca micuțul nostru Iulian să intre în remisie și la sfârșitul lunii să se întoarcă acasă. Am reușit să achităm o parte din suma tratamentelor, a radioterapiei, adică 13.000 euro și a mai rămas o datorie de 1500 euro către spital. Am reușit să plătim cazarea și masa până la sfârșitul lunii, dar vom avea nevoie și de biletele de avion.

Carmen Suciu și familia / FOTO: ROMAN TV

Știu, vremurile devin tulburi, boli, viruși, secetă, caniculă, scumpiri, războiul din coasta noastră, omenirea parcă a luat-o pe-o pantă abruptă. Nu știu, însă poate vom reuși să ne trezim până nu-i prea târziu.

Cei care doriți să ne susțineți în cazul micuțului Iulian vă rog să o faceți. Pic cu pic reușim, inimă lângă inimă mai ajutăm să mai bată una.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijin și sperăm ca Bunul Dumnezeu și medicii să îl salveze, iar sumele necesare să poată fi acoperite, să îl aducem cu bine acasă.”, ne-a transmis Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „spital Turcia Iulian Alexandru”

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22
  • Revolut 0742451007

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate