Mihai Amariei (TSD Tg. Neamț), maraton de tuns copiii din familii defavorizate

Joi, 28 decembrie, zeci de copii și adolescenți care provin din familii cu posibilități financiare reduse au mers la… frizerie, gratuit.

Acțiunea a fost organizată de niște tineri social-democrați din Târgu-Neamț, în cadrul campaniei de fapte bune demarată de PSD Neamț în luna cadourilor, la inițiativa președintelui Daniel Vasilică Harpa.

Tânărul frizer Mihai Amariei este cel care a dorit să înceapă acest maraton de tuns, timp de o zi, gratuit, pentru copiii mai puțin norocoși din zona de sub Cetatea Neamț. Ideea lui a fost apreciată de către Diana Mercaș- președinta TSD Târgu-Neamț și așa a început punerea ei în practică.

„În jur de 25 de copii și adolescenți au fost primiți cu brațele deschise la salonul pe care l-am deschis recent- visul meu din copilărie. Și-au schimbat look-ul, au fost bucuroși când s-au uitat în oglindă și, la final, au primit daruri de Crăciun, pentru răbdarea pe care au avut-o. Mulțumesc Dianei Mercaș, dlui primar Daniel Harpa și dlui viceprimar Vasile Apopei, pentru încrederea acordată ideilor pe care noi, tinerii, le avem”, a spus Mihai Amariei.

Mihai Amariei are 21 de ani și, după ce a muncit o perioadă în străinătate, s-a întors acasă, la Târgu-Neamț. Acum o lună, și-a îndeplinit visul: a deschis salonul  SKINNY BARBER SHOP (situat pe bd. Mihai Eminescu, nr. 36, ap.2, parter), loc unde talentul cu care a fost înzestrat poate fi arătat tuturor celor care doresc să îi calce pragul. Este unul dintre tinerii organizației TSD TÂRGU NEAMȚ, organizație unde a venit pentru ca ideile să îi fie ascultate, unde a legat prietenii, s-a implicat în activitățile desfășurate de întreaga echipă și s-a făcut remarcat pentru munca și priceperea sa.

„Este de apreciat spiritul antreprenor pe care îl are colegul nostru, Mihai, încă de la o vârstă fragedă. Întotdeauna voi lăuda munca, truda, dorința fără margini și efortul depus de oameni care își doresc să crească, să se dezvolte, dar să rămână cu un frumos caracter, indiferent de situații”, spune Diana Mercaș- președinta tinerilor social-democrați din Târgu-Neamț.

„Acțiunile precum aceasta arată că tinerii din organizația noastră nu doar vorbesc, ci și acționează cu adevărat în beneficiul comunității.

Am fost acolo, le-am simțit bucuria de a face bine pentru semenii lor. Vreau să îi felicit și să îi încurajez să continue pe acest drum, să fie exemple pentru alți tineri și să contribuie la dezvoltarea pozitivă a comunității noastre.

Ca întotdeauna, toți tinerii care doresc să facă o diferență au sprijinul meu, necondiționat.”, precizează Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamț și primarul orașului Târgu-Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate