Mihai Apopii, reales în funcția de președinte al Camerei de Comerț și Industrie Neamț

În data de 8 iulie 2022 a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie Neamț, având pe ordinea de zi alegerea organelor de conducere pentru mandatul 2022 – 2026. La adunare au participat 101 membri cu drept de vot.

În urma votului exprimat de membrii adunării generale, au fost aleși să facă parte din Colegiul de Conducere pentru mandatul 2018 – 2022, următorii: Dumitru Luca – ADF PROD SRL, Mihai Apopii –  TEHNOPROD SRL, Eduard Kober – KOBER SRL,  Mihai Tărâță – GRUPUL DE FIRME TCE 3 BRAZI SRL, Mihai Bîrliba – BICO INDUSTRIES SRL, Paul Cojocaru – CUIUL SRL, Valerica Leonte – RIFIL SA,  Francesco Capuano – ARISTOCRATIS CENTER SRL,  Șerban Cezar Strătilă – S&B COMP SRL, dr. Doina Crețu – CENTRUL MEDICAL SFÂNTA ELENA SRL și Constantin Iacoban – AUTOVEST SERVICE SRL.

Dintre cei 11 membri ai Colegiului de Conducere, și-a exprimat dorința de a candida pentru funcția de președinte, pentru un nou mandat de 4 ani, domnul Mihai Apopii.

Adunarea generală a membrilor a aprobat această candidatură, domnul Mihai Apopii fiind reales în funcția de președinte al Camerei de Comerț și Industrie Neamț.

A fost aleasă și comisia de cenzori a CCI Neamț, din aceasta făcând parte Antoaneta Pop, Ioan Tănăselea și Liliana Ropotică

În final domnul Președinte Mihai Apopii și-a prezentat liniile de dezvoltare a activității camerei în mandatul proaspăt început.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate