Mihai Căldăraru, orfanul premiat pentru excelență la Gala Premiilor Radar de Media

La Gala Premiilor Radar de Media, într-o zi plină de strălucire, s-au acordat premii pentru vedetele preferate, show-urile cele mai urmărite, seriale de succes și emisiuni de top. Cu toate acestea, evenimentul a avut grijă să recunoască și faptele bune ale oamenilor remarcabili. Fiecare nominalizare a fost supusă votului publicului din România, care a avut ocazia să își exprime preferințele în categorii esențiale.

Cu bucurie și recunoștință, Mihai Căldăraru a transmis un mesaj emoționant în momentul în care a primit distincția pentru promovarea Protecției Sociale la Gala Premiilor Radar de Media. Acesta a dedicat premiul întregii sale echipe, exprimându-și aprecierea pentru efortul lor comun de a realiza lucruri deosebite de peste 4 ani.

„Este o mare onoare să fiu prezent la Gala Premiilor Radar de Media pentru prima dată și să primesc această distincție. Îi mulțumesc din suflet întregii mele echipe pentru implicarea și dedicarea lor. Suntem împreună de mai bine de 4 ani și am reușit să facem lucruri deosebite în domeniul promovării Protecției Sociale”, a declarat Mihai Căldăraru în fața celor prezenți la eveniment.

Cu un sentiment de fericire, Mihai Căldăraru a adăugat: „Vreau să spun că sunt extrem de emoționat. Acesta este primul premiu pe care îl câștig și îmi umple inima de bucurie și mândrie. Este o recunoaștere a muncii noastre și a impactului pe care îl avem în societate.”

Declarațiile au fost făcute de Mihai Căldăraru în momentul primirii premiului, în cadrul Galei Premiilor Radar de Media.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate