Minifotbal Fest Bicaz – un eveniment sportiv memorabil

In data de 28.10.2023, Bicaz a devenit epicentrul pasiunii pentru fotbal, o zi în care comunitatea locală s-a unit în jurul unui eveniment sportiv memorabil.

Minifotbal Fest Bicaz, un turneu de minifotbal 5+1, a strâns 9 echipe din județul Neamț, oferind o ocazie unică pentru a celebra spiritul sportiv și pentru a da un impuls semnificativ comunității.

Acest eveniment de excepție a fost organizat de către Asociația Sportivă Victoria Tarcău și Clubul Sportiv Cimentul Bicaz, sub înaltul patronat al Primăriei Orașului Bicaz.

Mulțumiri speciale trebuie adresate tuturor celor implicați în organizarea exemplară a acestui eveniment, care a avut drept scop aducerea unei noi vitalități în acest loc minunat care a fost odinioară centrul atenției pentru astfel de manifestări sportive.

Domnului primar Nicolae Sălăgean, suntem recunoscători pentru sprijinul său necondiționat și încrederea acordată pentru acest eveniment și pentru proiectele noastre viitoare.

Domnul Chindea Gheorghe, o emblema a fotbalului în zona noastră, a demonstrat dedicare față de fotbal și comunitate de-a lungul întregii sale cariere.

Cu deosebită recunoștință, îi adresez cele mai călduroase mulțumiri profesorului, antrenorului și prietenului meu, Cristian Luca, pentru devotamentul său și implicarea remarcabilă în organizarea acestui eveniment și în toate proiectele noastre.

Minifotbal Fest Bicaz a fost creat pentru a scoate în evidență această zonă minunată, atrăgând atenția autorităților locale din Bicaz, Tarcău, Tașca și împrejurimi, precum și a agenților economici din zonă, asupra importanței investițiilor în sport.

Prin înființarea unei echipe de fotbal în liga a 4-a Județeană și a unor grupe de juniori, oferind șansa de dezvoltare la peste 70 de tineri și copii, Victoria Tarcău și partenerii săi demonstrează o dedicare profundă față de dezvoltarea tinerilor talentați.

Cu ochii spre viitor, organizația dorește să dezvolte grupele de juniori și echipa de seniori la cel mai înalt nivel posibil.

Această ediție inaugurală a turneului Minifotbal Fest Bicaz reprezintă doar începutul, cu planuri ambițioase pentru a face din acest eveniment o tradiție. Pe lângă acest turneu, se pregătesc cel puțin încă trei evenimente similare pentru anul viitor, acoperind toate categoriile de vârstă: juniori, liceeni și seniori.

Organizatorii cred cu tărie că potențialul zonei și baza sportivă în sine pot fi exploatate la maximum, și sunt convinși că, prin colaborarea cu instituțiile locale și partenerii economici din zonă, vor contribui la transformarea acestui colț de rai într-un loc tot mai frumos și prosper.

Vasile Mucenicu

Președinte AS Victoria Tarcău

sursa: Victoria Tarcău 

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate