Minor atacat într-un parc din Roman – Făptașul a fost prins și urmează să fie judecat

La data de 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către Spitalul Municipal Roman cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgențe s-a prezentat un minor în vârstă de 15 ani, ce prezenta o plagă înjunghiată.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că, la aceeași dată, în jurul orei 13:50, în timp ce minorul de 15 ani se afla în parcul din municipiul Roman, ar fi fost abordat de către un alt tânăr care i-ar fi solicitat o țigară, ulterior fiind rănit la nivelul coapsei de la piciorul drept cu un cuțit pe care persoana necunoscută îl avea asupra sa.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea faptei, un minor în vârstă de 17 ani, din Buruienești.

În urma materialului probator administrat, față de minorul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, în vederea luării unei măsuri preventive față de acesta.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate