Minor cercetat pentru infracțiuni rutiere – a încercat să fugă de Poliție

La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 23:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au efectuat semnal regulamentar de oprire al unui moped ce se deplasa din direcția sat Piatra Șoimului, către satul Poieni.

Deoarece conducătorul mopedului nu s-a conformat semnalului luminos și acustic al polițiștilor, aceștia au pornit în urmărirea acestuia.

Pe DC 127, în localitatea Piatra Șoimului cele două persoane au abandonat vehiculul și s-au deplasat pedestru, polițiștii reușind identificarea și depistarea acestora.

Conducătorul mopedului, un minor de 15 ani, din Piatra Șoimului și pasagerul în vârstă de 16 ani, din aceeași localitate au fost conduși la sediul poliției pentru audieri.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat că vehiculul în cauză nu era înregistrat în circulație, conform reglementărilor în vigoare și nu prezenta plăcută cu serie de identificare.

În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate