Minoră transferată la Iași după ce a căzut de la etajul doi/băută fiind, a încercat să coboare din internatul unde era cazată folosind legături… improvizate

Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, un echipaj medical a intervemit ieri, 24 ianuarie pentru a acorda primul ajutor unei tinere care a căzut de la înălțime:

24.01.2024, ora 01:18, Roman, pacientă sex feminin, 17 ani, diagnostic: policontuzionată prin cădere de la înălţime (aprox. 5 m), TCF, etilism acut; pacienta a fost preluată de un echipaj cu medic şi predată la CPU a SMU Roman; din CPU s-a efectuat transferul interclinic la Iaşi cu un echipaj cu medic (SAJ NEAMȚ).

******

În noaptea de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 01:15, polițiștii din cadrul Poliției municicpiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 17 ani, ar fi căzut de la înălțime. În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că minora în cauză se afla cazată la internatul unei unități de învățământ din municipiul Roman. În jurul orei 01:10, folosindu-se de legături improvizate, aceasta ar fi încercat să coboare de la etajul doi al internatului, dezechilibrându-se și căzând în zăpadă. În cauză polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a transmis Inspector Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate