Mituri despre sloturi de la lume adunate și înapoi la lume explicate

mituri despre sloturi

Jocurile de tip slots sunt cele mai căutate și practicate în cazinourile online și offline. Sunt o sursă populară de divertisment printre cei pasionați de jocurile de noroc. Nu necesită nicio abilitate pentru a acționa mecanismul de joc și a aștepta rezultatul final afișat pe ecran.

Sloturile se bazează pe noroc, iar rezultatele după fiecare rotire sunt dobândite printr-un generator de numere aleatorii. Această categorie de jocuri de noroc este întotdeauna implicată în mituri. Oamenii au încercat de multe ori să învingă mașinile, rezultând diverse mituri și credințe pentru a câștiga premii mari. Multe dintre ele sunt false. Pe cât de populare sunt aceste jocuri de tip slots, pe atât de multe gânduri conspiraționiste și mituri s-au dezvoltat în jurul lor. Pe unele dintre ele vom încerca să le demontăm.

Unii jucători cred că jocurile de tip slots pot fi influențate de căldură, astfel unele să ofere premii mai multe și altele mai puține în funcție de gradul de încălzire. E total fals acest mit. Nimeni nu le programează așa. Rezultatul fiecărei rotiri de slot este aleatoriu.

Se poate crede că un slot care a oferit recent un jackpot nu va mai oferi alt premiu mare în curând. Acest lucru ar putea părea corect pentru majoritatea fanilor de sloturi. Nimeni nu se poate aștepta să vadă un alt câștig de jackpot să apară după câteva rotiri de la un alt jackpot plătit curând. Aceasta este o posibilitate și nu poate fi exclusă. Generatorul de numere aleatorii (RNG) este o formulă matematică complexă pe baza căreia slotul alege simbolurile pentru a ajunge pe liniile de plată. Șansele de a atinge jackpotul nu sunt legate de cele câteva rotiri anterioare. Fiecare rezultat de rotire are loc la întâmplare.

Unii practicanți de sloturi tind să creadă că fiecare cazinou poate influența rata de plată a acestor jocuri de noroc. Un mit fals. Dezvoltatorul stabilește procentul de plată și cipul RNG utilizat în slot machine. Odată jocul creat, cazinoul online cum ar fi 888 casino România nu poate manipula rezultatul și nu poate influența rata de plată, astfel încât să primească mai mulți bani. O mașină dă doar rezultate aleatorii, iar procentul de plată rămâne mereu același, așa cum a fost stabilit de la început.

Un mit spune că butonul MAX ar îmbunătăți șansele de câștig la jocurile de tip slots. Este adevărat că la unele jocuri există acest buton MAX, dar dacă este folosit nechibzuit poate duce la epuizarea rapidă a bankroll-ului.

Folosește-ți bankroll-ul cu înțelepciune și crește numărul de rotiri pentru a avea mai multe șanse de câștig, în loc să plasezi întotdeauna mize maxime.

La fel, există un mit care spune că butonul STOP poate modifica rezultatul. Un alt mit fals. Majoritatea jocurilor de tip slots online vin cu butonul Stop. Apăsați această opțiune pentru a opri rularea rolelor înainte de oprirea programată. Însă nu puteți modifica rezultatul rotire doar apăsând butonul de oprire la un anumit punct. Rezultatele învârtirii sunt setate de îndată ce rulați rolele.

În lumea celor pasionați de gambling, se spune că sloturile cu bonus nu oferă rezultate bune. La fel cum RNG-urile nu știu cum rotiți rolele, la fel nu știe dacă jucați cu banii proprii sau folosiți bonusul cazinoului. Până la urmă fiecare rotire este unică și sistemul RNG acționează independent de la o rotire la alta.

În concluzie, slot machines pot fi distractive. Important este să nu dați crezare miturilor și să vă bucurați de fiecare rotire în parte.

Sursa: ZiarBicaz.RO

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate