Mobilizare ca-n filme după ce au fost alertate toate patrulele de poliție și jandarmi din Iași: un bărbat cu cagulă a sustras câteva mii de lei dintr-o sală de jocuri

În noaptea de 17 ianuarie 2024, în jurul orei 00:10, poliția a fost sesizată prin apel 112 de un angajat al unei societăți comerciale din municipiul Iași (sală de jocuri) cu privire la faptul că o persoană necunoscută, care avea o cagulă pe cap, a intrat în incinta unității, pulverizându-i spray iritant lacrimogen în față și, ulterior, sustrăgând o sumă de bani din încasările obținute.

Imediat au fost alertate toate patrulele de poliție și jandarmi de pe raza muncipiului Iași, fiind direcționate în zonă, în vederea depistării autorului. În jurul orei 00:25, o patrulă a Secției nr. 4 Poliție Iași a depistat persoana suspectă. Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia, executând focuri de avertisment cu arma din dotare, iar la scurt timp bărbatul a fost prins și imobilizat cu sprijinul unei grupe de jandarmi din cadrul I.J.J. Iași aflată în proximitate.

Asupra acestuia au fost găsite o pereche de mănuși și o cagulă. Nu au rezultat victime, pagube materiale sau distrugeri. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,tâlhărie calificată”, iar persoana în cauză, un tânăr de 19 de ani, din comuna Miroslava a fost preluată de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași. În cadrul cercetărilor efectuate a fost recuperată și suma de bani sustrasă, respectiv 4.020 lei. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 17.01.2024 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale, a transmis IPJ Iași.

Vezi mai multe știri pe Știri Naționale.

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate