Modernizarea infrastructurii rutiere în comuna Bodești continuă (FOTO)

Într-un demers menit să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor din comuna Bodești și să faciliteze tranzitul prin zonă, primarul Marinel Barna a anunțat desfășurarea unui nou proiect de modernizare a infrastructurii rutiere. Acest proiect vizează asfaltarea și reamenajarea a 5 kilometri de drum.

Eforturile administrației locale din Bodești sunt vizibile în momentul actual, cu asfaltul turnat și pregătirile pentru includerea rigolelor și a acostamentelor. Indicatoarele și marcajele rutiere sunt, de asemenea, parte integrantă a acestui proiect.

„Toate acestea vor duce la un confort sporit pentru cei care locuiesc în zonele respective, dar și pentru cei care doar le tranzitează.”, precizează primarul Marinel Barna.

Primarul a mai dezvăluit și planurile pentru viitor. „Sperăm să demarăm și următorul proiect de 7,5 kilometri, astfel încât să ajungem la un procent de peste 90% din drumurile comunei modernizate.” a declarat acesta.

Proiectul de modernizare a infrastructurii rutiere din comuna Bodești reprezintă un pas important către o comunitate mai bine conectată, mai sigură și mai deschisă spre noi oportunități legate de turism sau pentru dezvoltarea economiei locale.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate