Modernizarea Școlii Gimnaziale Ioan Luca Farcașa și Proiectul de Dotare IT: Investiții pentru Educație și Dezvoltare Rurală

În luna iunie au fost finalizate unele lucrări la Școala Gimnazială Ioan Luca Farcașa, lucrări care au constat în modernizarea spațiilor interioare – cancelarie, unele clase, oficiu, holuri – precum și montarea porților automate de acces.

Lucrările de modernizare vor continua și pe perioada vacanței, astfel încât elevii să beneficieze de condiții cât mai bune și mai civilizate pentru actul educațional.

De asemenea, în ziua de 14 iulie 2023, la Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale din cadrul M.A.D.R. a fost semnat contractul de finanțare din fonduri europene pentru proiectul: Dotarea cu echipamente IT în domeniul educației în comuna Farcașa, județul Neamț. Prin acest proiect, care are o valoare de peste 255.000 lei, se dorește modernizarea sistemului de învățământ pentru elevii din ciclurile preșcolar, primar și gimnazial prin dotarea cu laptopuri, table interactive, video proiectoare, imprimante, sisteme audio, televizoare, etc.

Tifui Dumitru Bogdan

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate