Modernizarea terenului de sport pentru tineret: Anunț importat al Primarului PSD, George Mutu

Primarul comunei Borlești, George Mutu, a anunțat cu entuziasm demararea lucrărilor de reabilitare și modernizare a terenului de sport la Școala Mastacăn. Prin intermediul bugetului local, aceste eforturi sunt orientate către crearea unui mediu propice pentru toți tinerii și copiii din zonă, făcând ca aceștia să se bucure de facilități sportive de calitate și moderne.

Proiectul cuprinde o serie de măsuri pentru a transforma terenul existent într-un spațiu optim pentru activitățile sportive. Printre acestea, se numără lucrările de consolidare, montarea unui teren sintetic și a echipamentelor sportive adecvate. De asemenea, este planificată montarea unei instalații de nocturnă, pentru a permite desfășurarea activităților chiar și după înserare. Totodată, se va acorda o atenție specială asigurării unui perimetru sigur și potrivit pentru toate activitățile.

Primarul George Mutu a subliniat importanța acestui proiect ca fiind un pas vital către crearea unui mediu prielnic pentru practicarea activităților sportive în rândul comunității. El a adăugat că fiecare individ care dorește să se implice în activități sportive ar trebui să beneficieze de astfel de facilități și că acest teren modernizat poate deveni un loc unde tinerii pot petrece timpul liber într-un mod activ și sănătos.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate