Moment de reculegere la Poliția Locală Piatra-Neamț. Un coleg aflat la datorie și-a pierdut viața în urma unui grav accident

Astăzi, 29.02.2024, la ora 14:00, polițiștii locali din municipiul Piatra-Neamț, alături de ceilalți colegi din țară, au ținut un moment de reculegere în semn de solidaritate și apreciere față de colegul lor Radu Trihenea, din cadrul Poliției Locale Cisnădie, polițist local care și-a pierdut viața în urma unui accident ce a avut loc în timp ce acesta își îndeplinea atribuțiile de serviciu.

Sincere condoleanțe familiei și fie ca luminile albastre să îl însoțească în drumul către stele!

a transmis Poliția Locală Piatra-Neamț

„Cu profundă tristețe în inimile noastre, ne exprimăm regretele și durerea pentru pierderea tragică a unui membru al comunității noastre, polițistul local Radu Trihenea, 38 de ani. Într-un act de devotament și curaj, el își îndeplinea îndatoririle de serviciu, dirijând traficul în Cisnădie, când a fost implicat într-un tragic accident rutier la jumătatea lunii februarie 2024.

Un cetățean străin de 55 de ani a pierdut controlul volanului, a virat brusc stânga și l-a lovit în plin. În ciuda eforturilor deosebite depuse de către personalul medical, după două săptămâni de la internare, Radu a pierdut lupta pentru viață. Medicii au confirmat că Radu a suferit trei stopuri cardiace, două dintre acestea fiind resuscitate cu succes, însă al treilea stop cardiac a fost fatal. 

Radu Trihenea nu era doar un polițist local devotat, ci și un membru activ al comunității noastre. A fost un voluntar implicat și dedicat la Salvamont Cisnădie, demonstrând încă o dată devotamentul său pentru siguranța și binele celor din jur. Cu toții suntem profund marcați de această pierdere tragică.

Radu Trihenea va fi mereu amintit ca un om deosebit, cu o experiență de peste 16 ani în slujba comunității noastre. Lăsăm în urmă un coleg, un prieten și un erou. În numele întregii administrații locale a Primăriei Cisnădie, ne exprimăm sincerele condoleanțe familiei lui Radu Trihenea”, este mesajul transmis de primarul primarul din Cisnădie, Gheorghe Huja.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate