Moment istoric pentru Răzvan Cuc, cel care a semnat contractul pentru studiul de fezabilitate pentru A8 Tg. Mureș-Tg. Neamț în mandatul de ministru al Transporturilor

  • Ministerul Transporturilor și Infrastructurii dezvoltă infrastructura rutieră. Moldova e prioritară

Fostul ministru al Transporturilor, senatorul de Neamț Răzvan Cuc (PSD), a fost invitat astăzi, 20 septembrie de către ministrul Sorin Grindeanu, la sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii la semnarea a 3 contracte pentru obiective de investiții în infrastructura rutieră: tronsonul 4 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraș și drum de legătură cu DN1, lotul 1 al Autostrăzii A0 Nord, secțiunea Leghin- Târgu Neamț din Autostrada A8.

Sunt bucuros cu atât mai mult cu cât, în mandatul de ministru al transporturilor și infrastructurii, am semnat, în mai 2019, contractul pentru Studiul de fezabilitate pentru Autostrada A8 – Târgu Mureș-Târgu Neamț.

Acest fapt a făcut ca lucrurile să devină ireversibile și iată că astăzi s-a semnat contractul pentru cei 30 de km aferenți secțiunii Leghin-Târgu Neamț, parte a Autostrăzii A8.

După vizita de săptămâna trecută pe șantierele Autostrăzii A7, prezența de astăzi de la sediul MTI a Premierului Marcel Ciolacu a fost ca o confirmare a faptului că atât Guvernul, cât și PSD pun mare preț pe dezvoltarea investițiilor în infrastructura rutieră, dar și pe dezvoltarea economică a României.

Sunt sigur că antreprenorul român, care va construi această secțiune din Autostrada A8, așa cum ne-a obișnuit cu surprize de a termina contractele mai repede decât termenul contractat, așa va face și de această dată.

a declarat senatorul Răzvan Cuc, PSD Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate