Monstru cu chip de om: și-a terorizat soția și a bătut un polițist care a încercat să intervină

La data de 14 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Roznov au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat provoacă scandal în locuinţa comună.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă formată din polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Roznov, fiind identificată persoana reclamată, în vârstă de 41 de ani și soția acestuia, ambii din Roznov.

La vederea forțelor de ordine bărbatul de 41 de ani a devenit agitat, ar fi adresat amenințări și injurii  polițiștilor, aplicând lovituri unui membru al patrulei.

Cel în cauză a fost imobilizat şi încătuşat, iar ulterior condus la sediul Secției de Poliție Rurală Roznov, pentru audieri și emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Având în vedere natura evenimentului, cauza a fost preluată în anchetă proprie de către  un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț.

Astfel, în baza cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, la data de 15 martie a.c., a fost dispusă reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

La aceeași dată, bărbatul de 41 de ani a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate