Moș Crăciun și-a făcut din nou simțită prezența în Farcașa

În ziua de 22 decembrie Moș Crăciun și-a făcut din nou simțită prezența în Farcașa! De fapt s-a ținut de cuvânt, așa a promis anul trecut că va veni și anul ăsta !

„A ținut neapărat să meargă pe la fiecare școală din comuna noastră, a ascultat cu luare aminte poeziile și colindele pregătite de copii, apoi și-a pus spiridușii să cânte câteva frumoase colinde!

Moșul a împărțit tuturor copiilor daruri, dar nu a uitat nici de cadrele didactice – care s-au străduit să ne ofere serbări fără seamăn de frumoase!

Îi mulțumim pe această cale Moșului și îl așteptăm în fiecare an cu drag !

Le multumim din suflet cadrelor didactice pentru pregătirea concertelor de colinde cu care l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și le mulțumim din suflet copiilor pentru zâmbetele și bucuria cu care ne-au încântat !

Moș Crăciun nu a uitat nici de grupul condus de doamna Genoveva Lupescu -format din 22 de persoane – care ne-au prezentat în ziua de 7 octombrie un frumos spectacol de tradiții populare !

Mă bucur tare mult că și anul acesta am putut să aducem un strop de bucurie veteranilor de război și văduvelor de veterani, precum și persoanelor vârstnice cu un venit foarte mic, care au primit alimente de bază cu ocazia sărbătorilor de iarnă ! Dumnezeu să-i ocrotească și să aibă parte de sărbători liniștite și cu sănătate!

Dragi fărcășeni,

Vă doresc un Crăciun fericit plin de bucurii, să vă bucurați cu toții de bucatele alese pe care le-ați pregătit, să fiți sănătoși și voioși !

La mulți ani!

Cu drag și respect, primar Bogdan Țifui”

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate